Lasagne z patelni
- Przepis dodał/-a coolinarika.com -Lasagne można przygotować także na patelni, śledząc na bieżąco proces jej powstawania. Dodanie odpowiednich przypraw pozwoli Ci uzyskać ulubiony smak.

Sposób przygotowania
W dużej patelni, na rozgrzanym oleju podsmażyć drobno posiekaną cebulę, dodać mięso, doprawić uniwersalną przyprawą Vegeta Natur i smażyć, aż mięso uzyska ładny, brązowy kolor. Dodać wyciśnięty czosnek, dolać wody i dodać pokrojone, obrane pomidory, oregano, startą mozzarellę, parmezan. Następnie doprawić pieprzem i gałką muszkatołową. Płaty lasagne umieścić w sosie mięsnym, przykryć i gotować przez około 30 minut, na umiarkowanym ogniu. Podawać od razu, z zieloną sałatą. Płaty lasagne należy porwać, a następnie umieścić w sosie mięsnym; zamiast płatów można również wykorzystać szeroki makaron.
Sposób podawania: Serve immediately with a green salad.
Rada: You can break up lasagne noodles before putting them in the meat sauce, or you can use broad egg noodles instead.